[raw]
[kenburns]
[kbitem title=”Dugogodišnje iskustvo” image=”http://www.fotociro.ba/wp-content/uploads/2014/02/444.jpg” timeout=”4” startpos = “90% 70% 0.8x” endpos = “80% 0% 0.6x” timeout=”5”][/kbitem]
[kbitem title=”Poseban dan rezervisan za poziranje” image=”http://www.fotociro.ba/wp-content/uploads/2014/02/555.jpg” startpos = “50% 70% 0.6x” endpos = “80% 40% 0.8x” timeout=”4”][/kbitem]
[kbitem title=”Fotografije za pamćenje” image=”http://www.fotociro.ba/wp-content/uploads/2014/03/777.jpg” startpos = “90% 70% 0.8x” endpos = “80% 0% 0.6x” timeout=”4”][/kbitem]
[/kenburns]
[/raw]

FOTO ĆIRO  je iz godine u godinu nakon velikog broja snimljenih svadbenih svečanosti izrastao u vrhunskog fotografa sa izuzetno bogatim i vrijednim iskustvom na ovom polju svojih usluga.
Kako to izgleda možete dijelom pogledati i u našoj galeriji fotografija.

Budućim mladencima toplo preporučujeno da se obavezno upoznaju sa našim načinom rada.

Dan vjenčanja pamtiti ćete cijeli život. Sve bude i prođe. Kolona auta, raskošni restorani, ukrašeni šatori, bogata svadbena trpeza, poznati bendovi  i muzička imena,veselje i radost gostiju i prijatelja…
Već sutra samo 5-6 pjesama otpjevanih teško se prisjećate, život ide dalje i sa sobom nosi svoje obaveze, sjećanja pomalo blijede i sve gore spomenuto nestaje sa vašeg do jučer bitnog popisa.
Naš zadatak je da se to da se to ne desi, a ostvarujemo ga otvorenom saradnjom, profesionalnom foto i video uslugom i ispunjavanjem vaših želja i potreba.
Zbog ozbiljnosti Vašeg vjenčanja te načinom kako to mi radimo polazno stajalište je susret „face to face“ uz čašu razgovora i pića naravno.
Kao što smo već gore spomenuli ni jedna svadba nije ista, svaka na svoj način je različita, pa stoga ponovo podvlačimo da CJELOKUPAN svadbeni protokol sa preciznim vremenskim odrednicama dogovaramo isključivo lično.
Što se tiče šta i kako, dovoljno vas je pozvati da krenete sa odbirom svadbenih pozivnica čiji je izbor zaista velik, pa sve do kraja –služenja deserta.
Svojom posjetom u našem studiju pristupit ćete popunjavanju određenog svadbenog obrasca koji sadrži osnovne podatke i informacije o vašem vjenčanju odnosno svadbi.
Ključne stvari za zajednički uspjeh zavise obostrano između Vas i našeg rada.
Što su mladenci fleksibilniji i otvoreniji, te spremniji da surađuju tokom cijelog odvijanja svadbenog protokola, to dodatno povećava i doprinosi kvalitetu snimljenog i fotografisanog.
U prilogu ove prezentacije nudimo Vam za pogledati nekoliko naših urađenih foto i video isječaka.

Vjenčanja – Foto galerija

Vjenčanja – Video galerija